dilluns, 8 de desembre de 2008

A LA CONTRA (I): PAPA NOELS A LES FINESTRES
No els soporto, i mira que són abundants...

6 comentaris:

María ha dit...

Querido, por fin un tema en el que estamos de acuerdo. Sólo me puedo imaginar una cosa más estéticamente perversa que un papa noel colgado de una ventana: un concierto de Isabel Pantoja decorado con infinidad de papa noeles colgados del escenario. ¿No te produce náuseas sólo de visualizarlo?

Ramon ha dit...

María, creo que me ha subido la fiebre sólo de imaginarlo. Aunque prueba de imaginar los papa noeles en un concierto de Bertín Osborne, o en uno de Manolo Escobar. El resultado sería igualmente tremendo. Ni en Murcia qué hermosa eres se atreverían a tanto. Y bueno, que estamos de acuerdo en más cosas, creo yo.

soniabaste ha dit...

M'he rigut molt, pensa que fins i tot en els pobles hi ha ninots d'aquests penjats dels balcons, però mentre que en un poble tothom lluita per qui el posa més gros, a les ciutats trobo que els papa noel fa barriada, no? Potser queda molt malament aixo que dic, pero no crec que n'hi hagi al passeig de Gracia, no?

Jaume ha dit...

Mira, m'estimaria mes els papanoels aquests que dius tu que no pas els arbres aquests que vaig llegir que han posat l'ajuntament tan progre que teniu els de Barcelona. Diu que son uns arbres que s'encenen si pedalejes en una bici. Aquestes collonades els encanten als pijo-progres. Noi, millor els papanoels que al menos costen 4 duros als chinos, que no pas els arbres amb pedals que diu que han costat dos cent mil euros. Deuen ser preciosos. Per que no en poses una entrada?

Jaume ha dit...

Per cert, has vist avui el Polonia, ha sortit la locutora cridant com una boja dient que no soporta els papanoels aquests, despres entro i em trobo aquesta entrada que veig que es antiga, o sigui que ets com la locutora del polonia, vaja, vaja...

Ramon ha dit...

Jaume, entre una cosa i una altra m'has fet riure. I estic molt d'acord amb tu. Molt d'acord amb el tema dels arbres de l'ajuntament de Barcelona (són horrorosos, indescriptibles). A mi també em carreguen moltes coses d'aquest ajuntament, quan vaig veure a la Maiol pedalejant em va donar de tot... seran ecologics pero costen 200.000 euros i a més sempre estan apagats, no pedaleja ni Cristo.
Ara bé, en el que no estic d'acord és en que jo sigui com la locutora del Polònia, jeje. En tot cas, ja veus que no sóc pas l'únic que no soporta aquestes figuretes que són com una invasió.