dissabte, 12 de juliol del 2008

AMICS

Està molt bé aquest stress de recuperar la gent de cop. Primera setmana de vacances, després del curs de la setmana passada. Orxata amb la Marisa, la noia d'Alacant. Sopar amb la Montse i el Romà, tan estimats des de fa tant de temps, ara que el Romà per fi ha guanyat la plaça a la UAB.La Pepi i el seu company, amb les mil cinc-centes fotografies de New York. El retrobament amb en Joan, l'arquitecte, prenent un cafè i fent un volt pel seu barri, al carrer d'Allada-Vermell, d'original nom, un dels meus carrers preferits de BCN juntament amb el carrer del Call, el dels Banys Nous i d'altres del Born.

El sopar de les flors de Bori, en Josep i en Carles, la Carmen, el meu germà. I amb la Rosa i la Nan voltats de mil guiris a la Font de Montjuïch. Per cert, aquesta és una activitat totalment recomanada, dijous i caps de setmanes per la nit, és increïble la quantitat de gent que hi assisteix. Vaig recordar la meva infantesa.


I finalment divendres. Concert a l'Auditori amb el Miguel Ángel (peces de Rossini, Puccini, Saint-Saëns...) i després sopar en una terrassa. No he robat cap tassa, això ho reservo per els viatges, però sí que he fet fotos, absurdes la majoria.
Hi ha gent que diu que el treball els realitza. No és el meu cas, està clar.

2 comentaris:

PERE ha dit...

hola germanet jejejeje , el treball tampoc em realitza estic esperant que pasi aquesta setmana que es fara dureta dureta , aixi que m'apunto al club teu jajajaj de moment som dos , segur que mes gent si apuntarà. Un petonett

Unknown ha dit...

Mai hagués pensat que a Barcelona hi ha un carrer que es diu d'Allada Vermell, si és tan bonic com suggereix el seu nom et faré cas en la resta de recomanacions que fas en el teu blog. Jo també soc del club que espera vacances, per o a mi em queda molt. A10