dimecres, 16 de juliol del 2008

MERCURI

Vaig tenir una professora que deia que Mercuri era el culpable de les fallades dels electrodomèstics i dels petits errors quotidians que són poc importants però molt emprenyadors. Quan la rentadora s'espatllava deia que el Mercuri estava retrògrad. Si arribava tard per culpa d'una aturada al metro, deia que era Mercuri. N'estava convençuda.



Jo també estic segur que ara Mercuri està retrògrad. O això o cada vegada fan els electrodomèstics amb una esperança de vida funcional més curta. El cas és que l'ordinador va especialment lent. La nevera va haver de ser falcada perquè feia un soroll molt sospitós i empipador. L'scaner s'ha espatllat definitivament. L'impresora no funciona. La rentadora no agafa el suavitzant i hem d'estar atents a posar-lo manualment quan la rodeta del programa està entre el 4 i el 5. O Mercuri es posa a to aviat o ja tremolo per les despeses...

10 comentaris:

PERE ha dit...

tranquil Ramon , encara et queda la tele , el video , l'equip de música , el dvd , la camara de fotos , la camara de video , la cuina , el forn , el microones , la cafetera ..... aixi que per 3 electrodomestics no es tan greu . Espero que despres d'aquest comentari no em donis una espenta del terrat del Empire State Building. petons

Eastriver ha dit...

Nen, que no tinc cap intenció de donar-te cap empenta, però respecte als electrodomèstics que queden sans, no cridis el mal temps!!!

Alicia ha dit...

No sé si és Mercuri o que els vas comprar tots al mateix temps! Per si et serveix de consol a mi se'm va espatllar la tele i la rentadora al mateix temps, amb una diferència d'una setmana!
El truco es comprar-los amb diferents anys i creuar els dits perquè no es posin d'acord!
Alícia
Ah per cert ja m'he atrevit amb el blog, quan el tingui una mica més complert et passo l'adreça! És un món fascinant!!!

Miguel Ángel ha dit...

Bueeeeeno, al menos la impresora se ha logrado salvar, a trancas y barrancas. Pero el mercurio es puñetero y sobre todo está una cierta ley de la inercia, emparentada con la de Murphy, que contribuye a que algo estropeado contagie a un electrodoméstico sano

Miguel Ángel ha dit...

Pere, ja dones per fet que pujarà a l'Empire???

Mariagna ha dit...

A casa de Rocafort hi ha com un fenomen estrany amb la rentadora que ja fa anys que demana jubilar-se però cada cop que s'agreuja i fa un soroll raro i obres la boca i dius la paraula màgica "haurem de fer un pensament i canviar la rentadora" llavors de cop i volta el soroll desapareix i així...així ja portem uns quants anys amb això.. amb la nevera passa igual que mai va funcionar massa bé del primer dia que jo estic a la pensa que aquesta nevera al pujar-la a tallers se'ls hi va caure als transportites... no es para mai a l'estiu i fa unes crostes de gel...

Eastriver ha dit...

Alícia, totes les coses que s'han espatllat no són pas del mateix any... ja sé que tractes de buscar una raó lògica (ai, que ja es comença a notar la influència del curs sobre la ment que has fet amb l'Eduard Punset..., per cert, allò de que tots som un holograma que vas insinuar pot ser un bon tema pel teu futur blog...)
Sí, Miguel Ángel, se salvó la impresora, será que Mercurio está dejando de estar retrógrado.
Y Rosa, m'has fet riure amb la teva rentadora intel.ligent que us sent remugar i s'arregla sola. Si segons Punset nosaltres som hologrames a veure si resultarà que els que realment té vida són els electrodomèstics. I he rigut també amb la nevera caient per les escales de Tallers... Mare de Deu, caient rodolant per aquelles escales interminables, per les mateixes per on puja ara cada dia Mr. Marcelino... digne de una peli de Torrente.

Jaume ha dit...

Aquest tema dels electrodomèstics és un gran tema, més que res perquè porta el discurs cap al ser o no ser, som essers o som hologrames?, els electrodomèstics són coses o són essers?, ens senten els electrodomèstics quan parlem d'ells?, ens sent Mercuri?, quin Mercuri; el planeta o el Déu?
De totes maneres jo miraria com està Mercuri la propera vegada que vagis a robar una tassa!

Anònim ha dit...

El mercuri a l'hora de robar tasses sempre esta en el seu lloc, mai s'han trencat les tasses i això que els clin - clons dins de la bossa a vegades son tremendos. Encara recordo aquell minivaset de gel amb dos dits de mojito que serveixen al boades, els clins - clons de la bossa....i encara esta tot sencer a l'Empostada de casa tot i els trasllats o la cara que va fer el guia del coliseum de Roma al sentir els sorollets dins la bossa de la Nan.
Per mi que en aquest cas el mercuri protegeix.

Anònim ha dit...

Jajajaja, veo que este tema del mercurio da mucho de que hablar, tema de misterio, si yo os contara lo que hace aveces el mercurio, jajajaja se nos pondria el pelo de la cabeza de puntas...(mas o menos como nos dejo el ventilador del Josep el 2003, lo recuerdan no?)y si Ramon, yo creo que antes de robar una taza debemos contactar con el mercurio.