diumenge, 3 d’agost de 2008

ESPIRIT NEW YORKER

No volia que aquest blog quedés sense alguna imatge dels gratacels de NY. Amb la cobertura del wireless del poble serà difícil de pujar alguna foto, de totes maneres ho intento.

Esperit "new yorker" significa, suposo, contrast en tots els sentits, cosmopolitisme, barreja, pressa, cultura, banderes, cheesecake, altura. He tornat sobtat. NY es molt NY, tant pel bo com pel dolent.4 comentaris:

Ramon ha dit...

Maria, tenemos problemas con la tecnica. Es el segundo mensaje que escribo, se borro todo y lo vuelvo a escribir por si no lo leiste, ademas no funcionan los acentos. No te preocupes por no poder escribir en el blog, a veces no se la razon pero no se puede. De todos modos recibi tu mail, ese es un metodo mas fiable. Que fuerte lo de coincidir en nuestra estancia. Tendremos que conocernos algun dia. Besos y gracias por todo.

Rosa ha dit...

Ramon si et poses a l'era de casa i busques redes potser agafes el wifi de casa, jo de la taula de les escales ho agafava força bé, pots provar-ho.
Petonsssssss

Jaume ha dit...

M'agradaria saber si has pillat tassa o no... no deies que a on anaves t'enduies una tassa, un plat, una cullera o el que fos? que els americans estan una mica bojos.

Ramon ha dit...

Jaume, ja t.explicare el tema tasses i els problemes que hi van haver, quan tingui mes temps ho posare en una entrada... I perdona accents, cometes i totes aquestes coses, que l.ordinador des del que escric te les tecles capgirades.