dijous, 23 d’octubre del 2008

LA REINA I ELS LLIBRES

Es tracta d'una novel.la curta (per tant, més correcte anomenar-la nouvelle) i molt divertida. Què passaria si la reina d'Anglaterra es tornés de repent una gran lectora? Assistim, al palau de Buckingham, a aquesta història imaginària. La reina de repent llegeix un llibre, s'apassiona, i es converteix en una lectora tremenda, una malalta dels llibres.
Però llegir un llibre no deixa indiferent ningú, i llegir-ne un munt encara menys. De quina manera afectarà la lectura a una dona tan seriosa com la Reina d'Anglaterra?

No només és una història que fa riure a estones, sinó que suposa també una meditació sobre l'escriptura, la lectura i sobre tot allò que té a veure amb la República de les Lletres.

3 comentaris:

María ha dit...

Querido, seguiré tus consejos, no lo dudes. Tuve esta novelita en mis manos cuando me iba a Bilbao hace un tiempo. Al final, qué mal ojo, compré la de Gala, yo no sé cómo no le he retirado ya el saludo al cursi ese. En fin, desde hoy se lo retiro. Y compraré la novela que aconsejas. ¿Visitarás tú mi blog? ¿Lo has hecho ya?

Unknown ha dit...

Quina gràcia el teu comentari, jo he llegit també aquesta novel.la inesperada, tan graciosa. És tan curta que es llegeix en un parell d'hores, quasi. Sembla un conte, no?

Eastriver ha dit...

María, sí, visito tu blog ocasionalmente, algunas entradas me gustan más y otras menos... Sonia, tens raó en què sembla un conte, de fet ho és. I sí, per a mi també ha estat una novel.la inesperada.