dijous, 27 d’agost de 2009

GRAFITIS (III): AZNAR

Aznar felizmente convertido en Azwar en plena capital de Europa. (No Azwar era el lema). Con orejas de ratón americano. O de rata, que dirían algunos. Para quien lo dude: la inventiva y la verdad están en las paredes.

13 comentaris:

Stalker ha dit...

Sensacional graffiti... Azwar es el personaje de ficción más grotesco de los últimos tiempos de esta Iberia nuestra, aunque su esperpéntico sucesor no le va a zaga.

Su pontificado estuvo animado por un furioso espíritu redentor que se ha exacerbado en cuanto cedió la púrpura imperial. Ahora, cada vez que abre la boca, surge una perla de precisión dialéctica: Azwar maneja el román paladino con un gracejo ejemplar.

Además, obtuvo mayoría absoluta, cosa que debería incitarnos a la reflexión. Parece que una parte de la entelequia conocida como "España" sigue necesitando caudillos iluminados que salvaguarden las esencias patrias.

En 2012 podemos tener una reedición del asunto, y entonces la idea de emigrar resultará tentadora. Eso, o blindar un solipsismo que no será sino una forma íntima de la desesperación...

salud

Ramon ha dit...

Totalmente de acuerdo contigo, chico. Lo del solipsismo es lo que practicamos todos en los cuatro años de la mayoría absoluta. (Aunque las manis contra la guerra nos hicieron salir del cascarón un poco.) También los de ahora tienen cada punto filipino que es de ponerse a temblar. Ahora, con lo de los canales de pago, qué improvisaciones, que poca profesionalidad, A salto de mata, esa es un poco la sensación que me da. Pero bueno, los prefiero a los Marianos, que por cierto, fíjate que en un lado del grafiti hay un encantador recuerdo al barbudo soso. Saludos.

soniabaste ha dit...

M'encanta, qué reivindicatiu que estas, ara amb el ratolí aquest i recentment amb les campanyes contra el mobing. Ai, quin mal als ulls nomes de veure l'Aznar, perdó, l'Azwar, i com m'agraden aquestes entrades tan radicals. Em reconcilien, ja no diré amb la vida, pero al menys sí amb el setembre. Ni que sigui una mica. Ja podem anar pensant on anar al 2012, penseu que un vol charter sempre ens sortirà més barat.

romeu.and.romeu ha dit...

La veritat està a les parets... vaig a posar-ho immediatament en una paret! Hi estic molt d'acord en les teves paraules per acompanyar la foto. Com ara tambe que l'Aznar es diu en realitat Azwar, o el que diu l'Stalker, que per cert, quin cacho blog, això de que haurem de marxar quan guanyin un altre cop. Jo, que de totes maneres voto per la independència, ja ho saps, encara que ja sé que aqui tenim també de tot per triar i remenar... I tambe crec que Espanya necessita caudillos, preveuen el perill tota l'estona, en el fons estan molt espantats... el resultat de la seva por es la desfachatez en el poder. D'on el vas treure el grafiti? De Bruseles? M'extranyaria perque vec una pegatina en català al costat.

Juliette ha dit...

Ja que aquest noi parla d'exili per quan tornin a guanyar, jo el que us puc oferir es la meva casa de muntanya, que es gran, espaiosa, amb vistes, tranquila (aquí ningu es recorda mai dels Azwars), olorosa, acollidora. Si no ho veieu clar sempre es pot reconvertir, seguint les directrius dels refugis atòmics, en quelcom semblant, segellar portes i finestres, i no permetre cap resquitlló per on es colin ni les idees ni els esperits dels perillosos per la salut humana. Aprofito per donar-te un gran petó per la teva vessant de lluita contra el mobbing

Ramon ha dit...

Sonia, m'encata la teva idea del vol xarter! T'encarregues tu? Petons i bon setembre reconciliat (dentro de lo que cabe).

Romeu, sí, el bloc de l'Stalker és punt i apart... aquest modest bloc queda en un no res. El grafiti el vaig fotografiar a Bruseles, paraula, fa cosa de setmana i mitja. El que ja no sé és què significa l'enganxina del costat, això tan críptic de El lloc és la gent. Mirarem d'esbrinar-ho.

Juliette, en primer lloc gràcies pel petó, completament immerescut, ja t'ho dic jo, que això que tu en dius vessant de lluita contra el mobbing, què vols que et digui... més enllà de la lògica indignació poca cosa més. I això de convertir casa teva en un refugi, millor que no. No espatllem el que és maco. De totes maneres, gràcies per l'oferiment. Però sobretot gràcies per venir a veure'm de tant en quant. Muaks.

Susana ha dit...

Ai, Ramon, m'has deixat encantada un cop més amb la teva fúria, que sento tan meva. Az-War, fantàstic. Repugnant rata de clavaguera Mr. War;, o bé War-ro o ro-War. Ell i les seves mentides.

No crec que es necessitin 'caudillos' per les Espanyes, només una mica d'ètica i un xic de veritat.

Guardeu-me una plaça al vol xàrter, o un raconet a l'acollidora casa de la Juliette. Mentre no em quedi sense EastRiver ni Marienbad (genial el bloc de l'Stalker, de debó!), ni el fantàstic ocell de la xina de la Mariel, casa meva serà a qualsevol lloc.

A mi també m'encanten aquestes entrades, Ramon. Em revolucionen la sang!

Un petó pre tête-a-tête!

vivaduracel ha dit...

Me sumo a la risa general, a la indignación del recuerdo, a la sangre que hierve. Sólo puedo decir que si el lugar es la gente me apunto a los del vuelo charter. Y si resulta que es al revés, que la gente sea el lugar, para cuando lleguen ellos yo me piro igual.

Ramon ha dit...

Ai, Susana, quanta veritat tens... Una mica d'ètica i un xic de veritat... l'oposat, l'antònim de molts d'ells. No t'imagines (bé, si ho imagines perquè t'ho he dit durant el sopar, fa cosa d'hora i mitja) el que hem rigut amb el war-ro, el ro-war, jejeje. Petons i gràcies per aquestes paraules que sempre aporten i clarifiquen.

Rafel, lo del vuelo chárter, la idea de Stalker, ha triunfado. No me extraña. Es como para escaparte volando, o pirarse como dices tú. Saludos.

MARIEL ha dit...

El lugar es la gente y yo ya tengo una casa con ustedes. Pero dado el avance de la esperpéntica y pavorosa derecha en Argentina (que de tan buen grado acogería a Azwar entre sus filas), reservo lugar en el charter por las dudas, temiendo que Buenos Aires no sea un lugar habitable. Da muchas ganas de quedarse a confrontar, da mucha rabia ver lo que la gente elige, da mucho desencanto ver las razones detrás de las elecciones de la gente ...

Ramon ha dit...

Mariel, creo que eres tremendamente injusta. Hablas del avance de la derechona argentina, pero te olvidas de mencionar que por fin tenéis fútbol gratis. Nada, nada, el gobierno desviviéndose por vosotros y vosotros ni se lo agradecéis. ¡Qué injustos! Nosotros, en cambio, snif, ahora nos lo ponen de pago. Besos

MARIEL ha dit...

Síiiiiii, ahora tenemos circo continuo gratis en la televisión pública, lo que es un claro golpe al gran diario nacional (Clarín (a) Clarinete) y sus turbios negocios monopólicos. Y la derecha está que arde porque acaba de descubrir que el fútbol no es prioridad, que primero están los pobres. ¿No te emocionan hasta las lágrimas?

Ramon ha dit...

Algún día tendrás que decirme, con tu capacidad de análisis habitual y partiendo de la coincidencia ideológica que percibo, lo que piensas de Cristina. Yo comencé pensando algo, muy negativo, y ahora, quitando esos absurdos que tienen todos los políticos plegándose al capital y a los vaivenes de las encuestas, pienso algo no tan malo. Tampoco diré, ni de lejos, que la considere una tipa con la integridad de una Bachelet o con un compromiso indudable. Pero sí, al menos, he pasado con ella del horror inicial a un cierto grado de tolerancia, pues algún gesto suyo no me ha parecido desacertado del todo. Otra cosa sería la gestión política, que lo desconozco... sólo puedo hablar de gestos. Besos